Шуменски университет „Епископ Константин Преславски”

50 години заедно пишем историята
Кандидатсвай онлайн

 • en

 • Абсолвентите на Факултета по технически науки получиха дипломите си

  84 бакалаври и 63-ма магистри, които са завършили тази година Факултета по технически науки на Шуменския университет „Епископ Константин Преславски”, получиха дипломите си днес и положиха клетва като негови възпитаници. Церемонията бе в Аулата на висшето училище, води я деканът на ФТН проф. Стефан Желев. Гости на тържеството бяха старши комисар Ялчън Расим, директор ОД МВР-Шумен, Петко Петков, директор на Областна дирекция „ДАНС”-Шумен, и В.Върбанов, управител на национална агенция за сигурност „Телепол”, представители на фирми и организации-партньори на факултета.

  „Където и да работите, не забравяйте къде сте учили и носете с чест и гордост званието „възпитаник на Шуменския университет”. Зад дипломите ви стоят много труд, знания и усилия, но и помощта на вашите преподаватели и подкрепата на вашите семейства. Затова днес им благодарете!”, обърна се към абсолвентите ректорът на Университета проф. д.и.н. Георги Колев. Той връчи лично дипломите на отличниците в ОКС „бакалавър” – Айхан Ахмед, Азиме Ахмедова, Ивайло Димитров и Владислава Георгиева.

  Отличникът на випуска Азиме Ахмедова, която е завършила специалност „инженерна логистика”, благодари на преподавателите и пожела успешна реализация на колегите си, а след церемонията поднесе цветя на признателност пред Паметника-свитък.

   

  Публикувано на 01/12/2017