Шуменски университет „Епископ Константин Преславски”

50 години заедно пишем историята
Кандидатсвай онлайн

  • en

  • Дарения на книги за Дома за стари хора и училище в Шумен

    Университетската библиотека на Шуменския университет “Епископ Константин Преславски” направи дарение на Дома за стари хора “Д-р Стефан Смядовски” в Шумен. Ръководителят на библиотеката д-р Мариана Петева връчи дарението на директора на Дома г-жа Милена Събева на 19 септември 2018 г. То съдържа 265 тома различни жанрове художествена литература и е третото, което Университетската библиотека прави на социалното заведение. 102-ма са потребителите на социалната услуга в момента. В знак на признателност възрастните хора изнесоха кратка програма от песни и стихове и поднесоха подаръци, изработени по време на заниманията по трудотерапия.

    Всички броеве на „Списание ОСЕМ“ пък подари на СУ „Йоан Екзарх Български“ в Шумен Катедрата по журналистика и масови комуникации. Инициативата е съвместна с редакцията на „Списание ОСЕМ” и става възможна благодарение на студента от I-ви курс връзки с обществеността Димитър Йорданов.

    Броевете на списанието бяха връчени на тържеството за откриването на учебната година в Хуманитарната гимназия на 17 септември 2018 г.

    Публикувано на 19/09/2018