Шуменски университет „Епископ Константин Преславски”

50 години заедно пишем историята
Кандидатсвай онлайн

 • en

 • Представяне на програмата „Заедно в час” в Шуменския университет

  Фондация „Заедно в час” привлича и развива мотивирани млади специалисти да работят за позитивна промяна в училище и в образователната система. Дейността на организацията се реализира с подкрепата на Фондация „Америка за България“ и се осъществява в обществена полза. Фондацията е партньор в международната мрежа Teach For All, която успешно работи за подобряване на възможностите за получаване на отлично образование в над 30 страни на 6 континента.

  Мисията на „Заедно в час” е да осигури достъп на всяко дете в България до качествено образование, като насърчава и подготвя способни и амбициозни млади хора да бъдат мотивиращи учители и лидери в образователната система и обществото. (http://zaednovchas.bg/)

  По време на презентацията в Шуменския университет ще бъдат обсъдени възможностите за кандидатстване в програмата и перспективите за професионална реализация.

  Срещата, организирана от Центъра за кариерно развитие на Университета и Фондация „Заедно в час”, е отворена за студенти от всички специалности, които имат любопитството и интереса да работят за позитивна промяна в образователната система и обществото.

  Събитието ще се проведе на 29 октомври (сряда) от 13 ч. в зала 118 на Ректората.
  Публикувано на 25/10/2014