Кандидатсвай онлайн

 • en
 • ru
 • Спортни състезания по случай 8 декември

  Студентският съвет и катедра „Теория и методика на физическото възпитание и спорт” в Педагогическия факултет на Шуменския университет „Епископ Константин Преславски” организират спортни състезания по случай 8 декември.

  На 29 ноември е състезанието по баскетбол 3Х3 за купа „Наташа Цветкова”. Записването за участие е същия ден от 14 часа във физкултурния салон на Корпус 2. Допускат се отбори – жени и мъже, по трима състезатели. Турнирът започва в 14,30 часа.

  На 30 ноември ще бъде състезанието по волейбол. Могат да участват отбори от жени и мъже, по четирима състезатели. Те трябва да се запишат от 8,30 до 8,45 часа във физкултурния салон на Корпус 2. Началото е в 8,45 часа.

  Демонстрации по бойни изкуства ще има на 5 декември от 11 часа във физкултурния салон на Корпус 1.

  Два турнира – по тенис на маса и по бадминтон, ще има на 6 декември. Записването е в същия ден от 13,30 часа във физкултурния салон на Корпус 2. В състезанието по тенис на маса турнирите са индивидуални – жени и мъже, и започват в 14 часа. В състезанието по бадминтон участват отбори – смесени двойки. То ще започне в 16,45 часа.

  Публикувано на 23/11/2017