Шуменски университет „Епископ Константин Преславски”

50 години заедно пишем историята
Кандидатсвай онлайн

 • en

 • MySuccess.bg in Education ще се проведе за първи път в Шумен

  Програма

  Студенти от 3-ти и 4-ти курс и магистри от Шумен и региона ще имат възможност да се срещнат с предприемачи и представители на успешни международни и български компании в България по време на форума MySuccess.bg in Education – Шумен 2017.

  Форумът е с мото е „Аз и Бизнесът!“, ще се проведе на 18 май 2017 г. (четвъртък) от 9.30 часа в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“.

  Бизнес форум MySuccess.bg изгражда мост между студентите и българския бизнес, като представя нужните практически умения, които бъдещите експерти трябва да притежават. По време на форума студентите ще имат възможност да се запознаят с успешните истории на млади българи, които развиват собствен бизнес или са част от мениджърския екип на големи компании. Водещи мениджъри ще разкажат с какво са допринесли за успеха на фирмите, които управляват, как са изградили своята кариера и какви знания и умения са им били необходими.

  По време на събитието студентите ще се срещнат и разговарят с HR специалисти на различни компании за възможностите за успешно кандидатстване за стаж и работа. Студентите ще се сблъскат с реални примери и бизнес казуси от практиката, ще получат и полезни съвети за усъвършенстване на познанията от университета. Мениджърите ще споделят с тях какви са очакванията на българския бизнес от завършилите специалисти и какви умения и компетенции се търсят реално на пазара на труда.

  По време на втората практическата част от форума ще се проведат workshops по зададени индивидуални теми от всяка от компаниите, презентирали се в сутрешната част. Участниците ще решават различни бизнес казуси и ще работят в малки екипи, като след определеното време за работа ще имат възможност да презентират разработеното от всяка група студенти пред цялата аудитория и менторите от всяка компаниите.

  MySuccess.bg in Education-Шумен 2017 се организира от списание ENTERPRISE с официалната подкрепа на “Херти” АД и Тим Вижън България.

  Партньори: УниКредит Булбанк и Лактима България

  Медийни партньори: EventsPRO.bg

  Безплатна регистрация за студенти: silvia@enterprise.bg, 0898 487 912

  Повече информация за форума: http://education17.mysuccess.bg  

  Публикувано на 09/05/2017