Кандидатсвай онлайн

 • en
 • ru
 • Церемония за промоция на абсолвенти 2018

  Шуменският университет „ Епископ Константин Преславски“ Колеж- Добрич се подготвя за празнично събитие. На 1-ви декември от 10 часа в зала № 106 на Колежа ще бъдат връчени дипломите на бъдещите информатици, педагози и специалисти в областта на растителна защита. Диплом ще получат, завършилите висше образование с образователно- квалификационна степен професионален бакалавър, както и завършили магистри в съответното професионално направление. На тържествената церемония ще ги приветства ректорът на Шуменския университет проф. д.и.н. Георги Колев и проф. д.м.н. Николай Янков – директор на Колежа.

  В Колежа се обучават около 400 студенти в специалностите – Информатика и информационни технологии, Начална училищна педагогика и информационни технологии, Начална училищна педагогика и чужд език, Предучилищна педагогика и чужд език и Растителна защита.

  Дипломи ще бъдат връчени на 134-ма абсолвенти, от които 92-ма професионални бакалаври и 42-ма магистри. Да им пожелаем качествена и ефективна реализация, здраве и да продължат по пътя на личностното си развитие и усъвършенстване.

  Ръководството на Колежа кани всички близки, приятели и партньори да споделят тържественото събитие!

  Публикувано на 28/11/2018