Кандидатсвай онлайн

 • en
 • ru
 • Horizon Europe организира информационен ден за 2024 г.: Цифрови платформи за Cloud-Edge-IoT, иновации чрез отворен код и софтуер – хибридно (брюксел и онлайн)

  Крайният срок за регистрация е 20 ноември 2023 г.

  Тази информационна и посредническа сесия ще информира участниците за процедурите (calls) на Horizon Europe през 2024 за водещи световни технологии за данни и изчислителни технологии и цифрови и нововъзникващи технологии за конкурентоспособност и които са в съответствие с целите на Зелената сделка.

  Въведение в поканите за Horizon Europe ще бъде направено от Ролф Рименшнайдер – ръководител на сектор „Интернет на нещата“ и Луис С. Бускетс Перес – програмен служител, ГД „Свързване“, Европейска комисия.

  Основната мотивация е да се обмислят идеи и предложения относно отворените покани на Horizon Europe, да се свърже с потенциални партньори по проекта, както и да се изградят успешни партньорства с академици, изследователи, индустриални заинтересовани страни и МСП.

  Крайният срок за регистрация за представяне е 20 ноември 2023 г. Можете също да качите своя профил.

  Ако искате да участвате лично, не забравяйте да се регистрирате възможно най-скоро, тъй като капацитетът на мястото е ограничен.

  Време на събитието: 4 декември 2023 г., от 9:00 – 15:00 CET

  Дневен ред и подробна информация за събитието

  Дата: 4 декември 2023 г.
  Местоположение: Хибридно: Брюксел и онлайн
  време: 09:00 – 15:00 CET

  Уебсайт: https://eucloudedgeiot.eu/event/2024calls_infosession/

  Публикувано на 17/11/2023